Minimizer bez žice C i D korpa 1960

2.699,00  RSD (sa PDV-om)
troškovi isporuke nisu uključeni
Velličina
Boja
Kod proizvoda - SKU 000489
Na zalihama

Opis

Minimizer bez žice C i D korpa 1960, je vrhunski ženski veš koji kombinuje udobnost, podršku kičmi i stil u jednom proizvodu. Ovaj brushalter je idealan izbor za dame koje žele da istaknu svoju prirodnu lepotu i osećaju se samouvereno tokom celog dana.

Jedna od ključnih karakteristika ovog brushaltera su široke bretele koje pružaju optimalnu podršku i ravnomerno raspoređuju težinu grudi, čime se smanjuje opterećenje na kičmu. Bilo da imate C ili D korpu, ovaj grudnjak pruža neophodnu podršku bez žice, omogućavajući vam da se osećate udobno tokom celog dana.

Prednje kopčanje olakšava oblačenje i skidanje ovog brushaltera, čineći ga praktičnim i funkcionalnim. Bez obzira na vašu veličinu, ovaj grudnjak će vam pružiti pravilno držanje i osigurati da se osećate udobno u svakoj situaciji.

Ovaj grudnjak je ne samo funkcionalan, već i stilski dizajniran. Sa pažljivo izrađenim detaljima, ovaj Minimizer pruža ženstveni izgled i ističe vašu prirodnu lepotu. Bilo da ga nosite ispod svakodnevnih kombinacija ili elegantnih večernjih haljina, ovaj grudnjak će vam pružiti podršku i stil koji zaslužujete.

Minimizer bez žice C i D korpa 1960 je vrhunski izbor za žene koje traže udobnost, podršku kičmi i stil u jednom proizvodu. Iskusite neuporedivu kombinaciju kvaliteta, funkcionalnosti i elegancije sa ovim brushalterom.

Naručite svoj Minimizer bez žice C i D korpa 1960 još danas i otkrijte zašto je ovaj grudnjak omiljen među ženama. Uživajte u udobnosti, podršci i stilu koji će vas pratiti tokom celog dana, pružajući vam samopouzdanje i osećaj lepote.


  • korpa bez punjenja
  • bez žice

Sirovinski sastav : 50% polyamide, 40% polyester, 10% elastan.

Zemlja porekla Turska

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar