Minimizer bez žice C i D korpa 1905

2.099,00  RSD (sa PDV-om)
troškovi isporuke nisu uključeni
Velličina
Boja
Kupite 1, Dobijate 1 20% popust
Kod proizvoda - SKU 000487
Na zalihama

Opis

Brushalter minimizer bez žice C i D korpa 1905, je vrhunski ženski veš koji pruža udobnost, podršku i vizuelno smanjenje izgled Vaših grudi. Ovaj grudnjak je idealan izbor za dame koje žele da istaknu svoju prirodnu lepotu i osećaju se samouvereno tokom celog dana.

Jedna od glavnih karakteristika ovog Minimizera su široke bretele koje pružaju optimalnu podršku i ravnomerno raspoređuju težinu grudi, čime se smanjuje pritisak na ramena. Osim toga, ovaj grudnjak ima široku leđnu traku koja osigurava stabilnost i udobnost, čineći ga savršenim za dugotrajno nošenje.

Minimizer bez žice C i D korpa 1905, vizuelno smanjuje izgled grudi za jedan broj, pružajući vam samopouzdanje i osećaj komfora. Bez obzira na vašu veličinu grudi, ovaj grudnjak će vam pružiti podršku i istovremeno stvoriti prirodan izgled.

Bez obzira da li ga nosite ispod svakodnevnih kombinacija ili za posebne prilike, ovaj grudnjak će vam pružiti podršku, udobnost i samopouzdanje.

Minimizer bez žice , je pravi izbor za žene koje žele udobnost, podršku i vizuelno smanjenje izgleda grudi.

Naručite svoj Minimizer bez žice C i D korpa 1905 još danas i iskusite udobnost, podršku i stil koji će vam pružiti samopouzdanje i osećaj lepote. Uživajte u vrhunskom ženskom vešu koji je posebno dizajniran za vaše udobno i stilizovano iskustvo.

  • bez žice
  • bez punjenja
  • široka leđna traka

Sirovinski sastav: 18% polyester, 47% polyamide, 20% pamuk, 15% elastan

Zemlja porekla Turska

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Promocije

20% popusta na drugi minimizer
Minimizer bez žice C i D korpa 1905
2.099,00  RSD
Minimizer bez žice C i D korpa 1905
2.099,00  RSD
3.778,20  RSD
4.198,00  RSD