Minimizer bez žice C i D korpa 1615

2.199,00  RSD (sa PDV-om)
troškovi isporuke nisu uključeni
Velličina
Boja
Kupite 1, Dobijate 1 20% popust
Kod proizvoda - SKU 000444
Na zalihama

Opis

Brushalter minimizer bez žice C i D korpa 1615 je savršen ženski veš koji pruža udobnost, podršku i vizuelno smanjenje izgleda grudi. Ovaj brushalter je idealan izbor za dame koje žele da istaknu svoju prirodnu lepotu i osećaju se samouvereno.

Jedna od glavnih karakteristika ovog Minimizera su široke bretele podesive na leđima, koje vam omogućavaju prilagođavanje grudnjaka prema svojoj veličini i udobnosti. Možete lako prilagoditi bretele i obezbediti optimalno pristajanje. Osim toga, ovaj grudnjak ima formiranu korpu bez punjenja koja pruža oblikovanje i podršku vašim grudima. Takođe, poseduje široku leđnu traku koja pruža stabilnost, podršku i udobnost tokom celog dana.

Brushalter minimizer bez žice C i D korpa 1615 vizuelno smanjuje izgled grudi, pružajući vam samopouzdanje i osećaj komfora. Bez obzira na veličinu grudi, ovaj grudnjak će vam pružiti podršku i stvoriti prirodan izgled.

Ovaj grudnjak je prozračan i izuzetno lagan, što ga čini idealnim izborom za svakodnevno nošenje. Napravljen od visokokvalitetnih materijala, pruža vam prozračnost i udobnost tokom celog dana. Sa svojim elegantnim dizajnom, ovaj grudnjak dodaje notu elegancije i stilizovanosti.

Grudnjak minimizer bez žice C i D korpa 1615 je vrhunski izbor za žene koje traže udobnost, podršku, vizuelno smanjenje grudi i eleganciju.

Naručite ga još danas i iskusite udobnost, podršku i stil koji će vam pružiti samopouzdanje i osećaj lepote. Uživajte u laganom i elegantnom dizajnu koji je posebno kreiran da zadovolji vaše potrebe.

Sirovinski sastav: 45% poliamid 40% poliester, 15% elastin

Zemlja porekla Turska

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar

Promocije

20% popusta na drugi minimizer
Minimizer bez žice C i D korpa 1615
2.199,00  RSD
Minimizer bez žice C i D korpa 1615
2.199,00  RSD
3.958,20  RSD
4.398,00  RSD