Poručenu robu isporučujemo brzom poštom u roku od 1-2 radna dana, plaćanje robe je pouzećem, troškove isporuke snosi kupac.

Dostava na kućnu adresu iznosi oko 350,00 din po paketu. Prodajne cene su iskazane bez troškova dostave. Vreme isporuke 1-2 radna dana osim tokom državnih praznika kada se slanje paketa vrši prvog radnog dana nakon praznika ili u posebnim slučajevima kada će kupac blagovremeno biti kontaktiran i informisan o nemogućnosti isporuke porudžbine u navedenom roku. Paketi se šalju kurirskom službom postexpress. Prodavac ne snosi odgovornost za kašnjenja u isporuci nastala greškom kurirske službe.


Zamena i povrat mogući su u zakonskom roku od 14 dana i isključivo za artikle bez vidljivih tragova upotrebe.

U slučaju zamene neophodno je proizvod  upakovati u ambalažu u kojoj je primljen i poslati na adresu sa profakture zajedno sa fiskalnim računom koji je stigao sa paketom. Kupac paket vraća o sopstvenom trošku. Uz paket neophodno je poslati izjavu o zameni u kojoj treba navesti zamenski artikal. Zamena se vrši u roku od 14 dana od dana prispeća paketa. Zamena je moguća za isti ili drugi artikal za sve artikle osim gaćica ili kompleta koji u sebi sadrže i gaćice, takvi artikli se ne mogu menjati.

U slučaju povrata neophodno je proizvod upakovati u ambalažu u kojoj je primljen i poslati na adresu sa adresnice zajedno sa adresnicom sa kojom je paket stigao. Kupac paket vraća o sopstvenom trošku. Uz paket neophodno je poslati Izjavu o jednostranom raskidu kupoprodajnog ugovora (odustanak od kupovine) kao i broj tekućeg računa (ime, prezime i adresa vlasnika računa). Novac se vraća u roku od 14 dana od dana prispeća paketa. Povrat novca vršimo isključivo uplatom na tekući račun kupca, zato Vas molimo da nam ne šaljete otkupne pošiljke zato što iste ne možemo pruzeti.

U slučaju kada kupac traži i/ili prihvati preporuku prodavca za model, boju ili veličinu artikla, prodavac ne snosi odgovornost za odluku kupca te ne snosi troškove dostave u slučaju zamene ili povrata.

Prodavac ne snosi odgovornost za eventualna odstupanja boje fotografije od boje artikla uživo zbog različitih podešavanja boja tehničkih uređaja (telefona, foto aparata, monitora...) kao i različite percepcije kupaca.

Prodavac odobrava zakonom predviđenu garanciju na svu tekstilnu galanteriju. Rok za reklamaciju se računa od dana dostave porudžbine. O ishodu reklamacije odlučuje prodavac. Rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana, a rok za realizaciju reklamacije dodatnih 14 dana.