Isporuka i povraćaj

Poručenu robu isporučujemo brzom poštom u roku od 1-2 radna dana, plaćanje robe je pouzećem, troškove isporuke snosi kupac.

Dostava na kućnu adresu iznosi oko 250,00 din po paketu. Prodajne cene su iskazane bez troškova dostave. Vreme isporuke 1-2 radna dana osim tokom državnih praznika kada se slanje paketa vrši prvog radnog dana nakon praznika ili u posebnim slučajevima kada će kupac blagovremeno biti kontaktiran i informisan o nemogućnosti isporuke porudžbine u navedenom roku. Paketi se šalju kurirskom službom po dogovoru sa kupcem. Prodavac ne snosi odgovornost za kašnjenja u isporuci nastala greškom kurirske službe.


Zamena i povrat mogući su u zakonskom roku od 14 dana i isključivo za artikle bez vidljivih tragova upotrebe.

U slučaju zamene neophodno je proizvod  upakovati u ambalažu u kojoj je primljen i poslati na adresu sa adresnice zajedno sa adresnicom sa kojom je paket stigao. Kupac paket vraća o sopstvenom trošku. Uz paket neophodno je poslati izjavu o zameni u kojoj treba navesti zamenski artikal. Zamena se vrši u roku od 14 dana od dana prispeća paketa. Zamena je moguća za isti ili drugi artikal.

U slučaju povrata neophodno je proizvod upakovati u ambalažu u kojoj je primljen i poslati na adresu sa adresnice zajedno sa adresnicom sa kojom je paket stigao. Kupac paket vraća o sopstvenom trošku. Uz paket neophodno je poslati Izjavu o jednostranom raskidu kupoprodajnog ugovora (odustanak od kupovine) kao i broj tekućeg računa (ime, prezime i adresa vlasnika računa). Novac se vraća u roku od 14 dana od dana prispeća paketa. 

U slučaju kada kupac traži i/ili prihvati preporuku prodavca za model, boju ili veličinu artikla, prodavac ne snosi odgovornost za odluku kupca te ne snosi troškove dostave u slučaju zamene ili povrata.

Prodavac ne snosi odgovornost za eventualna odstupanja boje fotografije od boje artikla uživo zbog različitih podešavanja boja tehničkih uređaja (telefona, foto aparata, monitora...) kao i različite percepcije kupaca.

Prodavac odobrava zakonom predviđenu garanciju na svu tekstilnu galanteriju. Rok za reklamaciju se računa od dana dostave porudžbine. O ishodu reklamacije odlučuje prodavac. Rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana, a rok za realizaciju reklamacije dodatnih 14 dana.